Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як перетворити смартфон на телевізор?

Якщо ви звикли йти в ногу із часом, ви повинні зберігати мобільність.

По-перше, будь де і будь коли варто залишатись на зв’язку. По-друге, ви завжди повинні мати доступ до інтернет мережі. І, нарешті, непогано б було дивитись телебачення онлайн, у яких би умовах ви не знаходились. По всім трьом пунктам на допомогу прийде мобільний оператор Київстар.

Що таке Київстар ТВ?

Мешканці України звикли, що Київстар — це завжди якісний телефонний зв’язок та мобільний інтернет. Наразі, компанія надає ще одну популярну послугу — перегляд телебачення онлайн. Дивитися можно будь що, починаючи від популярних каналів (новий, 1+1, СТБ онлайн) і закінчуючи сучасними мультфільмами та фільмами. На Київстар ТВ знайдеться будь що!

Підключитися може кожен мешканець України, у будинку якого є технічна можливість. При цьому, існуючі абоненти отримують приємні умови та ціни. А нові завжди матимуть цікаві заохочуючі пропозиції.

Щодо переваг:

  • швидке підключення;
  • більш ніж 200 українських і світових каналів;
  • розподіл контенту по категоріям;
  • можливість користуватися додатком на п’яти гаджетах одночасно;
  • наявність кількох пакетів для будь-яких потреб;
  • якісна передача даних.

Весь медіа контент доступний у високій якості. Отже ви отримаєте якісне зображення і задоволення від перегляду.

Які переваги цифрового ТВ?

Крім якості зображення, цифровий контент має гарний звук. Маючи потужну аудіосистему чи навушники, ви зможете легко перетворити дом чи офіс на домашній кінотеатр.

Якщо буде забезпечений стабільний сигнал (а саме так працює онлайн ТВ від Київстар), ви не будете мати жодних перешкод та зайвого шуму. До того ж, компанії-оператори мають змогу надати додаткові послуги, наприклад поставити прямий ефір на паузу.

Доречі, дивитися медіа контент можна не тільки за допомогою телевізору. Головна перевага — можливість переглядати фільми, новини чи розважальні передачі будь де. Головне — мати пристрій, що дозволяє встановити додаток і приєднатись до інтернет мережі.

Перетворіть свій смартфон на телевізор і насолоджуйтесь переглядом будь де, у будь яких обставинах.   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ