Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як підприємцям-початківцям знайти гуртового постачальника мобільних аксесуарів

Пошук хорошого постачальника — це завдання не з легких. Підприємці-початківці знають відносно мало про те, як відбувається цей процес та як не помилитися під час пошуку постачальника для гуртових закупівель товару у свій особистий інтернет-магазин.

Оскільки ми займаємося гуртовими продажами, хочемо поділитися з вами цікавою та корисною інформацією, яка може стати в нагоді, коли ви зіткнетеся з питанням пошуку гуртового постачальника.

Що потрібно знати про пошук постачальників?

Питання щодо постачальників завжди залишається відкритим і непостійним, оскільки сам процес пошуку партнера з постачання циклічний. Це пов'язано з тим, що постачальник може завищити ціни на представлені для вашого інтернет-магазину товари або взагалі поставляти їх поганої якості.

На практиці доведено, що є сенс щорічно переглядати партнерство з усіма постачальниками. Так, наприклад, якщо один із ваших гуртових партнерів постачає товари, що перестали приносити прибуток, ви можете спокійно змінити постачальника та наповнити асортимент свого онлайн-магазину трендовими позиціями.

Коли слід починати пошуки?

Пошуки партнера варто починати після того, як ви точно визначилися з тим, в якому обсязі хочете купити товар гуртом. Якщо ви маєте свій склад і можете розмістити там кілька масштабних партій товару, варто вести переговори напряму з виробником. Так ви зможете закупити його за найнижчою ціною. Окрім цієї схеми є також варіант партнерства з дилерами. Вони самі займаються гуртовими закупівлями та продають товар меншими партіями, але не за меншою ціною.

Однак, якщо ви ще остаточно не визначилися з вибором асортименту для продажу у своєму інтернет-магазині, не поспішайте закуповувати великі поставки товарів гуртом.

Також потрібно визначитися з тим, де зберігатимуться товари. Дропшипінг мобільних аксесуарів, як різновид посередницької діяльності, звільняє від необхідності закуповувати продукцію гуртом та шукати для неї склад.

В яких місцях варто шукати постачальника?

Насправді постачальника мобільних аксесуарів гуртом https://mobo.net.ua/page/drop_b2b можна знайти навіть у пошуковій системі. Варто лише правильно скласти пошуковий запит. Але не слід залишати пошуки на першій же сторінці. Знайти партнера можна не тільки в пошуковій системі, а й:

  • на сторінках друкованих видань;
  • на виставках та конференціях;
  • серед постачальників конкурентів.

Як правило, партнерами успішних конкурентів є гуртові постачальники, якість товару яких завжди на висоті, так що скооперуватися та розпочати співпрацю з таким партнером стане гарною можливістю запропонувати клієнтам саме перевірений та якісний товар.

"Джерело: mobo.net.ua"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ