Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як швидко та професійно прибрати квартиру

Якщо ви хочете присвячувати прибиранню лише невелику частину дня, а весь вільний час займатися чимось приємним, пропонуємо вам кілька порад досвідчених клінерів від «Уборка 24». Прибирання квартир у Львові та інших містах України — основна діяльність цієї клінінгової компанії. Тут з власного досвіду знають, як правильно підтримувати приміщення в чистоті та при цьому скоротити час прибирання в 2 рази.

Заощаджуйте час і сили

Підготуйте до чищення сильно забруднені поверхні: залийте унітаз гелем для дезінфекції, замочіть посуд у раковині або розмістіть його в посудомийну машину.

Правило, яким користуються досвідчені клінери, — під рукою завжди повинні бути ефективні миючі та дезінфікуючі засоби, призначені для очищення тих чи інших забруднень. Все це дозволяє не витрачати багато часу та сил.

Позбудьтеся пилу

Пам'ятайте, що пропилососити тільки видимі місця недостатньо, тому що багато пилу накопичується на оббивці меблів, під диванами, на люстрах, антресолях. Для того, щоб дістатися до важкодоступних місць завжди можна використовувати спеціальні насадки, які продаються разом із пилососом. Якщо немає можливості використовувати пилосос, зберіть пил за допомогою мокрої ганчірки.

Заберіть зайве

Якщо ви думаєте про те, як провести професійне прибирання, не забувайте про захаращеність. Пам'ятайте, що чим менше в приміщенні речей, тим простіше і швидше досягти чистоти. Тому, залежно від ситуації, у вас є кілька варіантів подальших дій:

  1. Якщо ви чекаєте гостей, зберіть розкидані речі або предмети, побутове приладдя в пакети та помістіть їх у комору або інше нежитлове приміщення — це одноразове прибирання, яке дозволить вам швидше досягти порядку. Акуратно складіть речі, які залишаться перед очима.

  2. Якщо заплановано генеральне прибирання і ви задумалися про те, як професійно підійти до цього питання, проведіть глобальну ревізію. Так, на це доведеться витратити більше часу. Все, що не потрібно і вже використано, зламано, набридло та валяється в квартирі без діла, викидайте без жалю на смітник. Також позбавтеся старого одягу, якщо ніхто його не носить і він нікому не потрібен. Все, що залишилося, акуратно розкладіть по місцях.

Дзеркала, меблі, посуд, скло

Секрет швидкого прибирання — робота за принципом "зверху-вниз". Тому спочатку потрібно протерти й очистити поверхні меблів і всі дзеркала, скло, прибрати на місце посуд, а потім перейти до фінального етапу — миття підлог.

Ще один спосіб заощадити особистий час — це скористатися послугами професійних клінерів. Вартість прибирання квартири у професіоналів буде вигідніша за витрати особистого часу та сил. Переконатись у цьому ви можете самі, якщо вивчите прайс клінінгової компанії «Уборка 24».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ