Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як та де обрати кондиціонер без зайвих зусиль

Кондиціонери стали невід'ємною частиною нашого повсякденного життя, адже саме ці пристрої забезпечують комфортну температуру в приміщенні у будь-яку пору року.

Проте, враховуючи багате різноманіття моделей, правильний вибір кондиціонера може стати справжнім випробуванням.

Саме тому ми підготували для вас кілька рекомендацій, які, маємо надію, полегшать вам це відповідальне завдання. До речі, переглянути і замовити популярні моделі кондиціонерів можна тут eco-servis.com.ua – на вас очікує великий асортимент, прийнятні ціни та топова клієнтська підтримка.

Що врахувати при виборі кондиціонера

Для початку вивчіть доступну пропозицію та спробуйте розібратися у різних типах кондиціонерів. Найпоширенішими з них настінні, утім, продавці пропонують й інші рішення, наприклад, віконні чи мобільні. Кожен з них має свої переваги і недоліки, тому вибір повинен залежати від особистих потреб і особливостей приміщення, де він буде встановлений.

Крім того, зверніть увагу на:

  • Потужність. Правильне визначення потужності кондиціонера є ключовим для забезпечення ефективної роботи. Занадто малий кондиціонер не зможе охолодити приміщення, а занадто великий буде зайвим навантаженням на електромережу (а разом з тим і більші суми в платіжках). Для правильного вибору враховуйте площу кімнати, кількість осіб, теплоізоляцію та інші фактори, що можуть впливати на його роботу.
  • Енергоефективність. Одним з важливих критеріїв обрання кондиціонера є рівень споживання технікою електроенергії. Зверніть увагу на клас енергоефективності, позначений буквами від A до G, де A (А+, А++ і т.д.) є найбільш енергоефективним. І саме останні забезпечуватимуть оптимальний комфорт при мінімальному споживанні електроенергії, що дозволить зекономити на платі за електроенергію.
  • Додаткові функції. Сучасні кондиціонери часто мають додаткові функції, які полегшують їх експлуатацію і покращують комфорт. Наприклад, автоматичне регулювання температури, програмування таймера, режим очищення повітря, функція "сплячого режиму" тощо. Вибирайте кондиціонер з функціями, які вам дійсно необхідні, але не переплачуйте за зайві можливості.
  • Діапазон температур. Якщо ви маєте намір використовувати кондиціонер не тільки влітку, але і взимку для нагрівання приміщення, зверніть увагу на інформацію щодо того, при якій мінусовій температурі він зможе працювати (приміром, до -20 чи -25 градусів за Цельсієм тощо).
  • Зовнішній вигляд. Дизайн також має величезне значення, позаяк кондиціонер повинен гармонійно вписуватися в інтер’єр, доповнювати його, а не навпаки. Врахуйте це.

До речі, ще раз нагадаємо, що обрати підхожий кондиціонер для дому чи офісу ви можете на сайті «Еко Сервіс» в режимі онлайн. Або ж безпосередньо придбати кондиціонери в магазині у Києві: для цього скористайтеся Google-картою, щоб оперативно знайти місцезнаходження торгової точки.

Правильний вибір кондиціонера може бути цілком простим завданням, якщо враховувати деякі основні критерії, зокрема ті, про які ми згадували вище. Просто підійдіть до цього уважно та, за потреби, консультуйтеся з фахівцями.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ