Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як у Львові розмістити вивіску

Перш, ніж розмістити вивіску, її потрібно погодити. Це норма, якою повинні керуватись усі суб'єкти господарювання, які планують розмістити вивіску у м. Львові. А дотримання цієї норми економить не лише час власників вивіски, але й їхні кошти, - вважають в «Адміністративно-технічному управлінні». Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Відтак, аби спростити процедуру розміщення вивісок, і, тим самим, допомогти суб'єктам господарювання, місто зробило низку кроків. Одним із таких кроків стало створення наприкінці травня 2010 року робочої групи, яка займається попереднім розглядом документів і погодженням проектів вивісок.

«На засіданнях робочої групи суб'єкти господарювання мають змогу представити свій проект, вислухати відповідні зауваження і рекомендації та внести у цей проект необхідні корективи ще до розміщення вивіски. Адже часто трапляється, що суб'єкти господарювання спочатку розміщують вивіску, а тоді намагаються її погодити - в результаті витрачають зайві кошти на внесення потрібних змін у її зовнішній вигляд», - розповіла директор КП «Адміністративно-технічне управління» Інна Свистун.

Крім того, погодження проекту вивіски здійснюється не поетапно, як це було раніше, а паралельно. Адже до складу робочої групи входять: заступник міського голови з гуманітарних питань В. Косів, начальник управління охорони історичного середовища Л. Онищенко-Швець, начальник відділу художньо-архітектурного оформлення міста управління архітектури департаменту містобудування В. Сколоздра, директор КП «Адміністративно-технічне управління» І. Свистун та начальник відділу міжвідомчих проектів управління економіки департаменту економічної політики О. Хестанова. Відповідно, процес погодження проходить швидше.

«Якщо суб'єкт господарювання має уже погоджений проект вивіски, то ми звертаємося до нього, аби він вніс свою вивіску у загальноміський реєстр. Цей реєстр дозволить сконцентрувати усю інформацію про вивіски м. Львова в одній інстанції і уникнути зайвих звернень до суб'єкта господарювання з приводу розміщення його вивіски, її характеристик», - каже Інна Свистун.

Зареєструвати вивіску можна звернувшись до КП «Адміністративно-технічне управління» із таким переліком документів: копія свідоцтва про реєстрацію суб'єкта господарювання; копія документа на право користування приміщенням; копія дозволу на торгівлю. Всі копії поданих документів повинні бути належним чином завірені керівником юридичної особи або фізичною особою та відтиском печатки.

Адреса КП «Адміністративно-технічне управління»: м. Львів, вул. Сахарова, 42, 4 поверх. Телефон для довідок: 244-30-41.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ