Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як українці купують ексклюзивні ретро авто з США?

Як українці купують ексклюзивні ретро авто з США? Досвід львівського імпортера з реальними прикладами

На популярних американських аукціонах можна купити не тільки бюджетні машини, але і класичні авто в дусі Ford Mustang, Chevrolet Corvette, Dodge Charger, Cadillac Eldorado. Львівський імпортер бу авто з США StarCars опублікував на своєму сайті список останніх куплених для клієнтів раритетних авто 60-70-х. Це культові мускулкари, поні кари і просто кращі авто тих часів, які будуть цікаві цінителям класики та всім любителям американської культури.

1969 Ford Mustang Shelby GT500E Eleanor. Про цей автомобіль чули всі, назва Mustang є чимось на зразок синоніма маслкарів з США. Автомобіль був розроблений легендарним дизайнером Лі Якокка і випускається з 1964 року до цього дня. Однак особливо цінуються Мустанги 60-х і 70-х років. Примірник Ford Mustang, привезений компанією СтарКарс з США в Україну — особливий експонат, він "зіграв" головну роль в популярному голлівудському фільмі "Викрасти за 60 секунд" з Ніколасом Кейджем.

1978 Cadillac Eldorado Biarritz Custom Classics. Флагманська модель дводверної серії Cadillac, яка вважається одним з найдорожчих авто тих часів. В даному випадку, це ексклюзивна версія Biarritz. Вона має особливий дизайн екстер'єру, унікальне виконання салону, власний дизайн дисків і розширений набір обладнання.

1979 Lincoln Continental Mark V. Легендарний "американець" вперше зійшов з конвеєра в 1960 році та відразу перетворився в зірку. Мав сенсаційний технологічний рівень для своїх років, випереджав свій час, як мінімум, на півстоліття. Навіть сьогодні Continental Mark V дає фору багатьом сучасним масовим машинам по оснащенню, обробці, комфорту. У цьому розкішному автомобілі встановлений бензиновий двигун V8, потужністю 350 к.с.

Як відбувається покупка автомобіля в США?

  1. У компанії StarCars процедура пошуку і пригіну автотранспорту з-за кордону прописана дуже чітко і логічно.
  2. Пошук і підбір авто разом з особистим менеджером. Здійснюється безкоштовно.
  3. Підписання юридичного договіру та внесення страхового депозиту. Його можна забрати в будь-який момент, поки автомобіль не виграний на аукціоні на ваше ім'я. Справа в тому, що якщо машина вже куплена, а покупець зі своїх причин не вносить оплату, то аукціон застосовує санкції до імпортера - щоб їх покрити, використовується депозит клієнта. Якщо авто купується згідно з домовленостями, то депозит входить в загальну вартість автомобіля.
  4. Торги і покупка на аукціоні. 
  5. Оплата автомобіля на банківський рахунок аукціону.
  6. Доставка з США в Україну. Терміни - 8-10 тижнів.
  7. Розмитнення, сертифікація, постановка на облік в Україні.
  8. Передача автомобіля власнику.

Компанія StarCars супроводжує покупку автомобіля від початку до кінця, пропонуючи повний сервіс під ключ. Клієнтам доступні в комплексі такі послуги як страхування, контейнерна і Ro-ro доставка, брокерські та експедиторські послуги, розмитнення, сертифікація, постановка на облік, допомога в ремонті та доставка автозапчастин.

На рахунку StarCars десятки прагненнях маслкар та інших зірок американського автопрому. Економія на покупці luxury авто зі Штатів в окремих випадках досягає 30-35%! Детальніше можна дізнатися на сайті або за телефонами: +38 (067) 654 50 57, +38 (067) 654 50 59, +38 (073) 749 29 29, +38 (073) 888 15 17.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ