Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Якщо хтось вважає, що бути кумом міського голови — це привілей, то я так не думаю і до своїх кумів ставлю значно більше вимог — Андрій Садовий

На першу робочу сесію Львівської міської ради, яка відбудеться 27 квітня, Андрій Садовий вже вийде з конкретними кандидатурами на голів всіх депутатських комісій міськради, — повідомив «Гал-info» новообраний міський голова. Наразі ж, як він запевнив, не узгоджено ще жодної кандидатури і очолити кожну депутатську комісію претендує щонайменше три-п’ять осіб від різних політичних сил.
«Депутатський склад новообраної міськради є дуже фаховим. Ось уже кілька тижнів я жодного дня не припиняю консультації щодо голів постійних депкомісій, однак, переконаний, що вирішити це питання буде досить важко, адже є багато претендентів і всі вони достойні», — наголосив Андрій Садовий.
Новообраний міський голова не вважає, що треба вводити якісь обмеження при прийнятті кадрових рішень для родичів міського голови чи родичів інших представників міської влади. Нагадаємо, фракція УНП у Львівській міськраді, як заявив «Гал-info» депутат Юрій Кужелюк, вважає, що у керівництві фракцій та на посаді секретаря міської ради ради не повинні бути близькі родичі (куми) міського голови та вищого ешелону влади.
«З жодним депутатом Львівської міської ради я не маю родинних зв’язків. Що ж до кумів, хіба їх можна вважати родичами? Я маю багато похресників і є, звичайно, люди, які хрестили моїх дітей. Проте, якщо хтось вважає, що бути кумом міського голови — це привілей, то я так не думаю і до своїх кумів ставлюся значно прискіпливіше і вимагаю від них значно більше, ніж від інших. Загалом же, я вважаю, що приймаючи кадрові рішення, треба керуватися виключно фаховістю людей, а не їхніми родинними зв’язками», — зазначив Андрій Садовий.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ