Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Якщо ситуація у Верховній Раді наступного скликання зайде в безвихідь, то єдиним розумним рішенням буде призначення позачергових виборів – Юрій Ключковський

Коментуючи заяви Президента про можливість розпуску ним нової Верховної Ради у разі нестворення коаліційної більшості, народний депутат Юрій Ключковський, постійний представник Президента Ющенка в парламенті, сказав: „Президент сказав те, що записано у змінах до Конституції, які наберуть чинності з моменту відкриття першої сесії Верховної Ради нового скликання”.
«За ці зміни агітував, до речі, не Президент і не «Наша Україна». Тоді це був шантаж, це була ціна за зміну складу ЦВК перед третім туром Президентських виборів. Тому дорікати, що в Президента є таке право, ніхто не може», - наголосив він.
«Очевидно, що терпіти параліч головного законотворчого органу країни Президент довго не зможе. Тому що це є питанням державної стабільності», - наголосив Юрій Ключковський.
На його думку, Президент буде терпляче ставитись до ситуації в Верховній Раді. «Але якщо вона зайде в безвихідь, без сумніву єдиним розумним рішенням буде призначення позачергових виборів», - зазначив народний депутат.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ