Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Якщо версія правоохоронців про обставини загибелі В’ячеслава Чорновола підтвердиться, то це свідчитиме про його вбивство

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко відмовився розголошувати деталі розслідування щодо обставин загибелі народного депутата України В’ячеслава Чорновола, але зазначив, що розслідування триває. Якщо покази, які правоохоронці отримали у справі підтвердяться, то це однозначно свідчитиме про вбивство. Юрій Луценко зазначив, що все треба ретельно перевірити, оскільки певні свідки можуть перебільшити  обставини справи, щоб зробити вагомішою свою роль у політичному житті.
Юрій Луценко розповів, що поштовх до розслідування цієї справи в січні минулого року дав Борис Тарасюк, який приватно попросив визначити людину, яка би займалася розслідуванням цієї справи. Юрій Луценко не назвав прізвище правоохоронця, лише зазначив, що це висококваліфікований фахівець, який провів чималу роботу в Кіровоградській та Волинській областях, у Києві та інших регіонах України. „Він мав намір дати інтерв’ю газеті „Сільські вісті”, проте змушений був підписати розписку про нерозголошення обставин справи у Генеральній прокуратурі” — сказав Юрій Луценко. Наразі справою займається спільна група працівників органів МВС, генпрокуратури та СБУ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ