Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Яніна Соколова стала найпопулярнішим блогером за версією читачів сайту "Факти. ICTV"

Журналістка та акторка Яніна Соколова зібрала понад 13 тисяч голосів і посіла перше місце в рейтингу найпопулярніших блогерів України.Про це йдеться на сайті голосування «Топ 100 блогерів. Рейтинг Фактів ICTV».
Фото Михайло Кулик

Яніна Соколова є ведучою програми «Рандеву» на 5 каналі та антипропагандистського проєкту «Вечер с Яниной» в YouTube. Вона набрала майже 13,5 тисяч голосів. Про це повідомив Детектор.Медіа.

Другу сходинку посів Андрій Луганський із майже 10 тисячами голосів. Він був кандидатом у народні депутати України на парламентських виборах 2019 року від партії «Європейська солідарність». Разом із Андрієм Полтавою веде програму «Вата шоу» на Прямому каналі.

Третє місце зайняла колишня виконувачка обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун, яка набрала майе 6,5 тисяч голосів. 

Сайт «Факти. ICTV» проводить опитування «Топ 100 блогерів» п’ятий рік поспіль. Користувачі обирали кращого блогера зі ста запропонованих на сайті. Голосування тривало протягом місяця - з 6 вересня по 6 жовтня 2019 року. 

Рейтинг зі ста кращих блогерів було складено топ-блогерами, які брали участь у рейтингу минулого року, вони мали скласти «десятку» своїх фаворитів. «Факти. ICTV» опитали 100 блогерів та отримали більше 400 імен, з яких сформували Топ-100 блогерів 2019 року.

Далі до голосування долучаться члени експертної комісії (переможці минулого року). Загальний результат буде оголошено 15-17 жовтня 2019 року. 

Нагадаємо, Яніна Соколова нещодавно в ексклюзивному інтерв'ю Гал-інфо розповіла, що важливіше, ніж ковбаса в холодильнику.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ