Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович чекає на запрошення Обами

Обами для проведення зустрічі. Про це він заявив під час перебування у Брюсселі в інтерв'ю BBC. «Я поставив питання послу США пану Теффту, що я готовий визначити термін візиту до Вашингтону. І, безумовно, у нас є багато питань, які накопичились також, для того, щоб їх обговорити з Президентом США паном Обамою. Я чекаю відповіді», - сказав він, – повідомило РБК-Україна.

 

На запитання, що зараз відбувається з коаліцією, глава держави зазначив: «Коаліція буде українською, проукраїнською, і вона, безумовно, буде створена найближчим часом у Верховній Раді, і буде створений професійний уряд. Це вкрай необхідно зробити якомога скоріше тому, що Україна не має бюджету - це вперше за всі роки незалежності. Україна сьогодні працює в ручному управлінні, і це вкрай негативно впливає на соціально-економічну ситуацію в нашій державі. І це обов'язок парламенту це зробити. Якщо парламент це не зробить, будуть дострокові парламентські вибори».

 

Президент зазначив, що в нього є «повна визначеність» щодо кандидатур на посади міністра оборони і міністра закордонних справ. «Я найближчим часом це проголошу», - сказав він.

 

РБК-Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ