Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович не заслуговує навіть на те, щоб його обкидали яйцями, – Ірина Фаріон

Депутат Львівської обласної ради Ірина Фаріон у коментарі „Гал-info” назвала Віктора Януковича людиною, «яка навіть не заслуговує на те, щоб його обкидали яйцями”. За її словами, ВО „Свобода” вкрай негативно ставиться до прем’єр-міністра Віктора Януковича.
 „Я задаю всім риторичне питання: „Яке може бути ставлення до зека? Йому взагалі не потрібно потикатись у Львів. Маю надію, що Львів буде вільним від такої істоти, як Янукович”, – сказала Ірина Фаріон.
Нагадаємо, що Львівський осередок ВО "Свобода" закликає всіх, кому не байдужа доля України приєднатися до акції, прийти та висловити свої ставлення до діючого прем'єра. Про це повідомляє офіційний сайт ВО „Свободи”.
Згідно з оприлюдненою заявою, діяння Януковича та його "проффесійної" команди заслуговують на гідну оцінку!
„Ось невеликий перелік їхніх "досягнень": постійно задається шкода українській нації та мові (голосування проти закону про Голодомор, в тому числі не підтримали законопроект львів'яни, члени Партії регіонів Петро Писарчук та Олексій Радзієвський, просування законопроектів про введення другої державної російської мови та припинення перекладу передач та кінофільмів українською мовою); за доволі невеликий період практично знищено всі результати багаторічної державної роботи по євроатлантичній та європейській інтеграції; створено ситуацію нового перерозподілу власності, в тому числі за допомогою рейдерства та залучення криміналітету (по Західній Україні останнім часом прокотилася хвиля вбивств підприємців, у Львові загинула невинна дитина), – йдеться у оприлюдненій заяві.
Також ВО „Свобода” запевняє, що уряд спромігся на „збільшення податкового тиску на західні та центральні регіони”, також зросли комунальні платежі, незважаючи на передвиборні обіцянки Януковича домовитися з Росією про зниження ціни на газ.
ВО „Свобода” закликає усіх прийти і показати громадську позицію щодо ставлення до Віктора Януковича.
Нагадаємо, прем’єр-міністр України Віктор Янукович завтра, 30 січня, відвідає Львівщину з офіційним візитом.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ