Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович пропонує регіонам не зважати на Ющенка

Уряд пропонуватиме місцевим органам влади розробляти власні бюджети, виходячи з ухваленого сьогодні Верховною Радою закону „Про Державний бюджет  на 2007 рік”. Про це повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів України.
Глава Уряду відзначив, що в середу бюджет буде підписаний Головою Верховної Ради і направлений до Секретаріату Президента. "Незалежно від того, буде він підписаний чи ні – країна без бюджету працювати не буде. Тому ми пропонуватимемо в межах вже прийнятого бюджету розглядати бюджети в регіонах", – сказав прем'єр-міністр.
За його словами, в четвер відбудеться перше засідання Ради розвитку регіонів при Кабінеті Міністрів, що розгляне низку питань, зокрема стосовно співробітництва уряду і регіонів.
Віктор Янукович зазначив, що у випадку непідписання Президентом бюджету "швидше за все, розпочнеться процес прийняття бюджетів у регіонах і на цьому можна буде поставити крапку".
Прем'єр-міністр також зауважив, що представники ряду регіонів країни висловлювали в ході розмови з ним готовність приймати місцеві бюджети відповідно до затвердженого у вівторок держбюджету.
"Якщо цей бюджет влаштовує регіони й влаштовує уряд – ніяких підстав не підписувати його немає", – наголосив прем’єр-міністр.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ