Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Янукович привітав працівників СБУ з професійним святом

Президент України Віктор Янукович привітав працівників Служби безпеки України з 20-річчям утворення СБУ. Про це повідомила прес-служба глави держави.

«Весь цей час працівники органів безпеки виступали надійним щитом Вітчизни. Високий професійний рівень вашої роботи та відданість справі здобули заслужений авторитет і повагу», - сказав Глава держави на урочистих зборах з нагоди ювілею СБУ.

Говорячи про незворотність реформаторського курсу України, Президент наголосив на важливості забезпечення стабільної ситуації в державі. «Головна політична передумова для впровадження курсу на модернізацію - ефективна, дієва влада та стабільна ситуація в країні. Сьогодні ми це маємо», - підкреслив він.

«Ми обрали вірний шлях і не будемо зупинятись. Стрижнем нашої політики є курс на модернізацію країни. Ця стратегія ретельно прорахована на роки вперед. В її основі: твереза оцінка наших інтересів, потенціалу, ресурсів та позицій у світі», - сказав Глава держави.

Безперечно, зазначив Президент, розпочаті в державі реформи не можуть оминути й СБУ. «Екстенсивний шлях розвитку Служби є неприйнятним… Служба безпеки має увібрати в себе увесь позитивний досвід побудови спецслужб у країнах Європейського Союзу», - сказав він.

Президент висловив переконання, що високий професіоналізм працівників СБУ, їх патріотизм та відчуття підвищеної відповідальності за долю держави є запорукою її безпеки.

З нагоди свята Президент вручив державні нагороди.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ