Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович відривається: ЦВК опрацювала 95,51% протоколів

За оперативними даними Центральної виборчої комісії, згідно з результатами опрацювання 95,51% протоколів, за кандидата на пост Президента України Віктора Януковича проголосували 48,28% виборців, за Юлію Тимошенко - 46,10%. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на дані ЦВК.

Розрив між В.Януковичем та Ю.Тимошенко становить 2,18% (при опрацюванні 95,04% протоколів розрив становив 2,09%).

Не підтримали жодного з кандидатів 4,42% виборців.

В абсолютних цифрах за В.Януковича проголосували 11 млн 692 тис. 871 виборців, а за Ю.Тимошенко - 11 млн 167 тис. 100 виборців.

Як повідомляє офіційний сайт ЦВК, більше не опрацьованих протоколів залишається в регіонах, які підтримали В.Януковича. Так, в Криму опрацьовано лише 64,2% бюлетенів, в Луганську – 81,38%, в Одесі – 93,25%.

В регіонах, які підтримали Ю.Тимошенко, трохи більше 92% бюлетенів опрацьовано у Кіровоградській, Львівській, Сумській і Черкаській областях. На Волині підраховано 90% бюлетенів.

Водночас голова ЦВК Володимир Шаповал на брифінгу для преси підкреслив, що не потрібно шукати якогось підступу у тому, що в деяких регіонах підрахунок голосів йде повільніше. Він навів приклад по Луганській області, де на деяких дільницях учора йшли повідомлення про замінування, що могло вплинути на роботу комісій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ