Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович відсвяткував Новий рік у Синегорі, - ЗМІ

Газета Сегодня з'ясовувала, де і як зустрічали Новий рік відомі українські політики.

Президент Віктор Янукович, за інформацією Сегодня, вирушив до своєї резиденції Синегора в селі Гута в Івано-Франківській області.

Як пише газета, її створювали ще для Леоніда Кучми в 2001 році: на території резиденції є SPA-комплекс, триповерхова бібліотека з галереями, ставки і вертолітний майданчик. Чи катався Янукович на лижах, газеті невідомо.

Неподалік від Президента зустрів Новий рік і спікер Володимир Литвин. Він вирушив на гірськолижний курорт в Буковель. А ось прем'єр-міністр Микола Азаров відзначив свято в Києві, з родиною. Напередодні Нового року прем'єр відвідав карнавал для дітей-сиріт у Мистецькому Арсеналі.

Віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко зустрів 2012 рік у ресторані. "Останніх кілька років Дідом Морозом у нашій родині був я. Але в цьому році вирішив не ризикувати - старший син Тіма точно б мене впізнав. Домовився з приятелем, що він буде у нас Дідом Морозом, а я у його трьох дітей. Усі діти були в захваті. Не впізнали ні мене, ні приятеля. Тільки Тіма обурювався, що Дід Мороз цього року якийсь молодий і недосвідчений,не той конструктор Лего приніс ", - написав політик у Facebook.

Глава Держкомпідприємництва Михайло Бродський теж поділився на Facebookвраженнями від Нового року. "Сини з онукою відлетіли на лижі, щось сумно стало. Вночі були всі разом і це здорово. Мій пес злякався салюту у дворі.Сильно це мене засмутило, але все закінчилося добре", - написав він.

У той же час екс-глава МВС Юрій Луценко зустрів в СІЗО вже другий Новий рік.Нагадаємо, в ніч з 2010-го на 2011-й соратники влаштували біля стін СІЗО феєрверк, розливали шампанське. "Юра просив, щоб не було повторів. Але привітання готується на Різдво, це поки сюрприз", - заявив соратник Луценка депутат Олесь Доній.

korrespondent

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ