Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Януковича просять захистити російських туристів

Учасники першого з'їзду асоціацій та об'єднань курортно-туристичного бізнесу Криму просять Президента Віктора Януковича припинити необґрунтовані, за їхньою оцінкою, вимоги українських прикордонників і співробітників ДАІ до російських туристів.

«Звертаємося з проханням вжити заходів щодо зменшення необґрунтованих вимог прикордонників, митників і ДАІ до туристів, що їдуть з Росії в Україну (Крим) і назад», - сказано у зверненні з'їзду до глави держави.

Крім того, автори звернення закликали Президента особисто подбати про збереження та відновлення парків, особливо парків-пам'яток національного значення - Лівадійського, Місхорського та Массандрівського, і визначних пам'яток, популярних серед російських туристів.

Крім цього в зверненні міститься прохання вжити заходів щодо припинення забудови в стометрової зоні узбережжя, відновлення реалізації курортно-туристичних проектів, наприклад, проекту екологічних туристичних стежок «Набережна ранкової зорі» в Ялті.

Якщо перелічені заходи будуть прийняті, учасники з'їзду прогнозують істотне зростання кількості російських туристів у Криму в 2010-2013 роках, передає е-Крим.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ