Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Яценюк не буде зривати другий тур, а домагатиметься дострокових виборів у Верховну Раду, – Олег Мандюк

Яценюк не братиме участі у зриві другого туру президентських виборів. Про це сьогодні, 18 січня, під час прес-конференції повідомив керівник виборчого штабу Арсенія Яценюка на Львівщині Олег Мандюк.

 

За його словами, команда Яценюка в цілому не задоволена результатами виборів по Україні. На Львівщині кандидат набрав свої прогнозовані 12%. Це один з найкращих показників в Україні, якщо не найкращий. Значних порушень виборчого законодавства на Львівщині не було зафіксовано.

 

Також Олег Мандюк повідомив, що цього тижня всі керівники штабів зберуться у Києві з Арсенієм Яценюком та проводитимуть роботу над помилками. Серед головних помилок – надмірна централізація виборчої кампанії, а також агресивний, міліарний стиль кампанії.

 

Крім того, Олег Мандюк висловив розчарування тим, що суспільство продовжує голосувати за Тимошенко та Януковича. Суспільство знає, що це зло і все одно голосує за зло.

 

На думку Олега Мандюка, на місцевих виборах «Фронт змін» Арсенія Яценюка має набрати не менше, ніж сам кандидат в президенти, але результат можна покращити удвічі.

 

Також голова львівського штабу Яценюка зазначив, що «Фронт змін» хоче бути загальноукраїнською, а не галицькою партією. Водночас, «Фронт змін» буде домагатися проведення дострокових парламентських виборів. Хоча ні Партія регіонів, ні БЮТ не зацікавлені у проведенні дострокових парламентських виборів.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ