Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Яворівський район є одним з найкращих на Львівщині за соціально-економічними показниками, отож рішення про моє звільнення є політичним – Ростислав Новоженець

„Яворівський район є одним з найкращих на Львівщині за соціально-економічними показниками, отож рішення про моє звільнення є абсолютно політичним”, – заявив під час виступу на сесії Львівської обласної ради голова Яворівської РДА Ростислав Новоженець.

Так, за його словами, Яворівський район посідає друге місце за обсягом іноземних інвестицій після Львова. Попри відміну СЕЗ економіка району не зазнала суттєвих спадів.
«На посаді голови Львівської ОДА Петро Олійник займається виключно політиканством, насправді економічні показники аналізувалися тенденційно, в першому кварталі 2006 року, який нам Петро Олійник нам ставить у провину. Сам Петро Олійник перебував у відпустці і займався передвиборною кампанією блоку «Наша Україна». Я знаю, яка є справжня причина мого звільнення: під час виборчої кампанії до мене приїжджав комісар, який заявив, що або я даю вдвічі більше голосів за «НУ», або я більше не буду працювати на посаді голови РДА, коли мене призначали на цю посаду, я не хотів йти головою РДА і від УРП «Собор» ми запропонували іншу людину, однак Петро Олійник особисто переконав мене у доцільності такого призначення, а сьогодні попри те, що за рік і два місяці у Петра Олійника не було жодних зауважень до мене, мене звільняють», - зазначив Ростислав Новоженець.
Нагадаємо, 23 травня голова ЛОДА Петро Олійник здійснив подання в Кабінет Міністрів України та Секретаріат Президента на звільнення дев’яти голів РДА Львівщини, серед них був і голова Яворівської РДА Ростислав Новоженець.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ