Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Яворівський та Косів відкликали свої підписи під заявою до прем’єра про скасування звільнення екс-начальника Львівського управління земельних ресурсів

Народні депутати Володимир Яворівський та Михайло Косів відкликали свої підписи під листом до прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко із проханням скасувати рішення Держкомзему України про звільнення Миколи Пшевлоцького з посади начальника головного управління земельних ресурсів у Львівській області. Про це «Гал-info» повідомив народний депутат України, голова ЛОО ВО «Батьківщина» Іван Денькович.
«Вони дійсно не знали, що саме підписують, адже тексту цього листа не читали. І коли вже дізналися про суть цього листа, то негативно до нього поставилися», — сказав Денькович.
На запитання, як сталося так, що нардепи підписали лист, попередньо його не прочитавши, Денькович відповів так: «У Верховній Раді України ходить багато нардепів, які збирають підписи під різними листами. Ми покладаємося на довіру один до одного, і коли нардеп коротко розповідає зміст листа, то ми одразу і підписуємо. Людина просто в двох словах говорить, про що лист чи звернення. І тому Михайло Косів та Яворівський і не читали цього листа».
«Звільнення Пшевлоцького я не хотів би коментувати. Звичайно, що із його звільненням там не все у правовому полі, однак працює спеціальна комісія, яка вивчає його роботу і нехай правоохоронні органи розбираються. Хочу ще додати, що це все наслідки політики, яку в області запровадив Петро Олійник: мені прикро про це говорити, але коли звільняли наших одно партійців, то «Наша Україна» мовчала, а зараз вже зовсім інакше себе поводить. Хочу повідомити, що нардепи Яворівський та Косів відкликають свої підписи під заявою до нашого лідера, прем’єр-міністра Юлії Тимошенко. Також Яворівський-старший повідомив у розмові зі мною, що доручав своєму синові сьогодні на сесії обласної ради повідомити про те, що він і Косів відкликають підписи під заявою», — додав Денькович.
Нагадаємо, сьогодні на сесії облради була озвучена інформація про те, що народні депутати України з фракції БЮТ Володимир Яворівський, Михайло Косів поставили свої підписи під листом на ім’я Тимошенко, в якому просять скасувати рішення Держкомзему України про звільнення Миколи Пшевлоцького з посади начальника управління земельних ресурсів у Львівській області.
Свої підписи під листом також поставили депутати Володимир В’язівський, Андрій Парубій, Тарас Стецьків та Ярослав Кендзьор.
Нагадаємо, що сьогодні фракція БЮТ у Львівській обласній раді у повному складі не прийшла на сьогоднішню позачергову сесію, присвячену питанню звільнення Миколи Пшевлоцького.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ