Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Євген Таліпов порозумівся з Олегом Щербаковим, однак вибачатися перед останнім не збирається

Соціалісти Євген Таліпов та Олег Щербаков з’ясували стосунки, порозумілися і найближчим часом планують виступити зі спільною заявою у львівських засобах  масової інформації — повідомив «Гал-info» голова ЛОК СПУ Євген Таліпов. За словами Таліпова, сьогодні, 26 квітня, він зустрічався з головою Львівської міської ТВК і останній спростував всі звинувачення, які лунали в його сторону як голови комісії. Нагадаємо, кілька тижнів тому Євген Таліпов заявив, що до нього дійшло багато інформації щодо порушення Олегом Щербаковим своїх повноважень на посаді голови ЛМ ТВК і одразу після оприлюднення офіційних результатів виборів міського голови та депутатів міськради він проведе службове розслідування стосовно голови міської комісії.

«Я сьогодні розмовляв з Щербаковим і поставив йому кілька запитань щодо його діяльності на посаді голови ТВК, які свого часу мені ставили львівські журналісти.  Ми все з’ясували, він спростував всі звинувачення, відверто розказав, як все було, і найближчі 2-3 дні плануємо виступити зі спільною заявою у ЗМІ», — пояснив Євген Таліпов.
Щоправда, вибачатися перед Олегом Щербаковим за деякі свої заяви голова ЛОК СПУ не збирається і, як запевнив, готовий пройти зі Щербаковим через детектор брехні, якщо це буде потрібно. Нагадаємо, вчора Олег Щербаков заявив «Гал-info», що вимагатиме вибачень від Таліпова.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ