Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Євген Таліпов та Юрій Стадник висловили підтримку Олександру Морозу

Секретарі ЛОК СПУ Євген  Таліпов та Юрій Стадник 14 липня виступили зі зверненням до соціалістів та громадян України, у котрому висловили підтримку Олександру Морозу.
У зверненні зокрема, сказано: „В засобах масової інформації сьогодні відомими політичними силами та „діячами” від політики  розгорнута розгнуздана кампанія по дискредитації беззаперечного лідера українського політикуму, Голови Соціалістичної партії України та Голови Верховної Ради України Олександра Олександровича Мороза.
Прикро, що в цій кампанії приймають участь і наші соратники по партії, які не усвідомлюють політичної ситуації, яка склалась в країні, не розуміють яка міра відповідальності лягає на політичні партії, особливо, на їх керівників. Дискредитуючи позицію партії, Соціалістичної фракції у Верховній раді України та лідера Соцпартії     О.О. Мороза, його обрання Головою Верховної Ради України, вони не бажають бачити усю глибину кризи, в яку втягують країну не професіональні, але дуже амбітні політики.
Свої власні сподівання та інтереси для них стали вищими цінностями порівняно з інтересами народу. Їм не хочеться пам’ятати та продовжувати політичну боротьбу за мету, яку вже 15 років здійснює Олександр Олександрович Мороз разом з товаришами по партії, в витоках заснування якої Він стояв.
Весь бруд і нісенітниці, які виливаються в засоби масової інформації, на єдиного  політичного діяча України, який послідовно відстоює інтереси українського народу, ніколи не зраджував його, відверто спланований і здійснюється відомими політичними силами, які втрачають вагу в політичній свідомості народу, не виправдали їх довіри, показали всю неспроможність практичними ділами забезпечити виконання обіцянок покращити життєвий рівень народу, відстояти їх права і свободи, надати їм вагомі соціальні гарантії життя, працевлаштування, освіти, медичного та пенсійного забезпечення.  Мало того, вони обманним шляхом, за будь яку ціну хочуть залишитися при владі для задоволення потреб своїх, родичів, кумів та сватів. Тому, для них брехня, нісенітниці, перекручення дійсного стану речей та вимог Закону – є основним інструментом для досягнення поставленої мети…
   Шановний Олександре Олександровичу, ми захоплюємося Вашою політичною далекоглядністю, мужністю, терпінню, вмінню в тяжкий час взяти на себе відповідальність та повести за собою людей в ім’я досягнення високої мети, яку поставили перед собою соціалісти України.
   Всі ті, хто сьогодні виступають, як Ваші політичні  опоненти, з часом зрозуміють, як далекі вони від прагнень українського народу, від України. Бог і час їм суддя!
   В цей переломний час, ми заявляємо від соціалістів Львівщини,  про підтримку Вам, Соціалістичній фракції у Верховній Раді, всім хто відстоює об’єднання політичних сил та народу України в боротьбі за краще життя, за процвітаючу Українську державу.”
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ