Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Євген Устянич пропонує зробити в приміщенні Ратуші музей, а Остап Одушкін – побудувати у Львові наземне метро над автомобільними шляхами

Виселити міську владу з Ратуші збирається кандидат на посаду міського голови Львова Євген Устянич, якщо переможе на виборах, — про це він заявив сьогодні, 17 березня 2006 року, під час прямого ефіру на радіо «Незалежність».
За його словами, нове приміщення для міської влади має знаходитися поза центральною частиною Львова. Щоправда, де саме, - мають визначити фахівці. У приміщенні Ратуші він пропонує зробити музей. В такий спосіб, як каже кандидат на голову міста, можна вирішити транспортну проблему Львова і розвантажити центральну частину міста.
Натомість інший кандидат на посаду голови Львова Остап Одушкін вважає, що транспортну проблему Львова можна вирішити через будівництво в нашому міста наземного метро, яке мало б пролягати над автомобільними шляхами. За словами ж кандидата на міського голову Миколи Порайка, якщо ми збудуємо у Львові таке метро, то Львів одразу ж виключать зі спадщини ЮНЕСКО.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ