Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Європейська платформа Катеринчука хоче стати альтернативою Антикризовій коаліції

«Актуальним політичним питанням на сьогодні є створення демократичної європейської альтернативи існуючому політичному курсу комуністів і «регіоналів», який демонструє прем’єр-міністр України Віктор Янукович», - про це під час прес-конференції у Львові сказав народний депутат України Микола Катеринчук.
    "Я свідомо вирішив працювати над змістовним і важливим для України питанням створення демократичної альтернативи олігархічно-авторитарному курсу Януковича. Це те завдання, яке поставили перед нами люди на Майдані, які хочуть бачити Україну європейською демократичною державою», - сказав Микола Катеринчук.
    За його словами, метою створення Європейської платформи для України – це побудова комунікації між активними громадянами і політичними партіями. Також важливо зберегти активність громадян без якої неможливо здолати антидержавну більшість.
    «В Україні антикризова коаліція демонструє зразки побудови олігархічної республіки з усіма її атрибутами. Олігархія це не лише влада фінансово-промислових груп, це також байдужість громадян до долі держави і їх невіра в те, що вони можуть впливати на ситуацію в Україні», - наголосив Катеринчук.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ