Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

"Європейська солідарність" та "Слуга народу" отримають більшість в Львівській обласній раді

Такі дані соціологічного опитування суспільно-політичних настроїв мешканців Львівської області, яке провела соцiологiчна група "Рейтинг".

Як свідчать результати опитування, у рейтингу до Львівської обласної ради лідирує партія «Європейська солідарність», яку готові підтримати 26,7% тих, хто визначився і має намір взяти участь у виборах. 13,1% могли б проголосувати за партію «Слуга народу». Також 9,2% підтримали б партію «Голос», 8,9% - партію «Батьківщина». Водночас 8,2% проголосували б на місцевих виборах за партію «Самопоміч», 7,8% – за партію «Свобода», 7,6% – за партію «Громадянська позиція». За Радикальну партію Ляшка проголосували б 3,5%, партію «Сила і честь» - 3,2%. Рейтинг інших політичних сил – менше 3%. Близько 17% не визначились з вибором.

Аудиторія: мешканці населення Львівської області віком від 18 років і старші. Вибірка репрезентативна за віком, статтю та типом поселення. Вибіркова сукупність: 2000 респондентів. Метод опитування: особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,2%. Терміни проведення дослідження: 6-22 червня 2020 р.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ