Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

“Європейська Солідарність” затвердила кандидатів на місцеві вибори

У четвер, 17 вересня 2020 року, у львівському Палаці мистецтв відбулася обласна конференція партії ʺЄвропейська Солідарністьʺ.

Делегати конференції голосуванням затвердили  списки кандидатів від партії до рад усіх рівнів: області, районів та ОТГ. А також відбулося висунення кандидатів на посади голів ОТГ Львівщини.

ʺСаме від того, якою сильною буде ЄС, залежить майбутнє Україниʺ, - наголосив у своєму виступі під час конференції народний депутат України Олег Синютка.

Він закликав команду до максимальної згуртованості на час кампанії, адже саме ʺЄвропейська Солідарністьʺ може стати центром об’єднання всіх патріотичних і проєвропейських сил.

ʺМи готові взяти відповідальність за владу в області, її нових районах і ОТГ, зокрема у Львові. Ми професійна політична сила, яка від керівництвом Президента Петра Порошенка реалізувала наймасштабнішу програму реформ за всю історію України.  Реформ, які до великої міри змінили нашу країнуʺ,- сказав Олег Синютка.

Список кандидатів до Львівської обласної ради від ʺЄвропейської Солідарностіʺ очолила Ірина Гримак. Вона закликала колег  активізувати політичну роботу перед виборами та доносити громадянам програму, з якою партія йде на вибори.

ʺТепер перед нами стоїть більш відповідальне завдання – перемогти на виборах. Перемогти в обласну раду, перемогти в міські та районні ради, перемогти в ради ОТГ. І перемогти у виборах на посаду голів ОТГ, зокрема у Львові, де нашим кандидатом є лідер ʺЄвропейської Солідарностіʺ Львівщини Олег Синютка! Я знаю, що ми переможемо і візьмемо відповідальність за розвиток наших громад!ʺ, - звернулася Ірина Гримак до присутніх.

Перша десятка списку кандидатів до Львівської обласної ради від ʺЄвропейської Солідарностіʺ:

Ірина Гримак – лідер ʺЄвропейської Солідарностіʺ Львівщини

Олег Дуда – Голова українського лікарського товариства у Львові,

Святослав Шеремета – історик, директор Меморіально-пошукового центру ʺДоляʺ

Звенислава Мамчур-Калинець – науковець, еколог, громадський діяч,

Всеволод Білас – директор з корпоративних питань ПРАТ ʺIDSʺ, Стрийський район,

Катерина Кеньо – голова фракції ʺЄвропейська Солідарністьʺ у Львівській обласній раді,  Городоцький район,

Анна Ярмола – сімейний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги міста Червоноград,

Володимир Квурт – Винниківський міський голова,

Святослав Стефанків – Уличненський сільський голова, Дрогобицький район,

Олександр Ганущин – голова Львівської обласної ради.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 6 вересня, Олег Синютка заявив про свій намір балотуватися на посаду міського голови Львова.

Верховна Рада України призначила проведення чергових місцевих виборів в Україні на 25 жовтня 2020 року. Виборці обиратимуть мерів міст, депутатів обласних, міських, районних, селищних та сільських рад.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ