Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Європейські ігри у Баку. Перші на Першому

Серію документальних фільмів "Перші на Першому", присвячених спортсменам-учасникам Європейських ігор у Баку покаже UΛ:Перший. Шість епізодів виходитимуть щовівторка, а перший із них – в ефірі телеканалу уже 30 червня, о 19:00.

20-хвилинні серії розповідатимуть історії українських тренерів та учасників змагань, у кожній зосереджуючись на кількох героях. Архівне відео досягнень спортсменів до участі у Європейських іграх, фрагменти виступів у Баку, інтерв’ю призерів та переможців змагань ще раз нагадають про успіхи української команди й розставлять завершальні акценти перших Європейських ігор у Баку.

Назва "Перші на Першому" не випадкова – на UΛ:Першому після понад стогодинного спортивного марафону перших Європейських ігор глядачі побачать історії про тих, хто був на змаганнях серед переможців. До найближчих випусків увійдуть розповіді самбістів, гравців настільного тенісу, призерів у велоспорті, стрільбі з лука і спортивній гімнастиці.

Глядачі дізнаються історії перемог українців, які визнає вся Європа, розповідає спортивний журналіст і коментатор Григорій Палій: "Нам усім зараз необхідні хороші новини. Люди мають знати, що ми – сильні, спортивні і здатні перемагати. Нині потрібно говорити про людей сильних фізично і духовно, тим паче, що загалом результати української збірної можна вважати добрими. Найкраще українці показали себе у боротьбі, стрільбі з лука, спортивній гімнастиці, плаванні. Це були очікувані перемоги. Усі, хто досягнув п’єдесталу пошани, увійдуть в історію, оскільки це перші континентальні ігри й перші змагання такого формату. Кожен із учасників, якому вдалося показати тут високий результат, уже досяг історичного показника. Усі наші спортсмени – молодці, тому що у непростий для країни момент і в умовах тиску вони борються до кінця і перемагають".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ