Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Єврорада сьогодні розглядає угоду щодо виходу Британії з ЄС

Очільники держав та урядів 27 країн Євросоюзу у неділю, 25 листопада, на позачерговому засіданні Європейської ради розглянуть угоду про вихід Великої Британії з ЄС. Про це повідомляється на сайті Ради ЄС.

"Ми зустрічаємось у Європейській раді..., щоб завершити та формалізувати результати переговорів щодо Brexit", - йдеться в анонсі зустрічі.

Як зазначається, політична декларація визначає напрям майбутніх відносин. "Ми маємо близько двох років, щоб розробити та узгодити точні рамки для такої співпраці. І якщо, незважаючи на всі наші зусилля, для ведення переговорів про майбутні відносини потрібен буде додатковий час, продовжимо перехідний період до двох років", - наголошується у повідомленні.

За програмою, зустріч 27 лідерів розпочнеться з обміну думками з головою Європейського парламенту Антоніо Таяні. Потім буде проведена робоча сесію 27 країн ЄС для схвалення угоди Brexit та затвердження Політичної декларації щодо майбутніх відносин. Після цього відбудеться зустріч із прем'єр-міністром Великої Британії Терезою Мей, на якій буде обговорено наступні кроки.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ