Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Юлія Тимошенко марить організацією антимайдану — Юрій Шухевич

Юлія Тимошенко марить організацією антимайдану, який знову привів би її до влади — вважає голова Української Національної Асамблеї Юрій Шухевич.

Юлія Тимошенко марить організацією антимайдану, який знову привів би її до влади — вважає голова Української Національної Асамблеї Юрій Шухевич. За його словами, під час голосування за відставку Кабінету Міністрів БЮТ свідомо долучився до Комуністичної партії України, Партії Регіонів та СДПУ(о), щоб задовольнити амбіції Юлії Тимошенко.
«КПУ, Регіони та СДПУ(о) ніколи не відстоювали інтересів України, отож їхня позиція щодо відставки уряду не є дивною. Натомість, те, що за відставку проголосувала фракція БЮТ, мене неприємно здивувало. Дуже прикро, що ця політична сила, яка колись було досить радикальною та стояла на інтересах державності, сьогодні опинилася у цій групі, — говорить Юрій Шухевич. — Винні у всьому непомірні амбіції Юлії Тимошенко, яка задля того, щоб знову повернутись у крісло прем’єр-міністра, готова на все. Всі ми знаємо, де опинилася Тимошенко, коли її усунули від прем’єрства. Вона одразу ж поїхала до Москви, хоча в Росії проти неї були порушені кримінальні справи. Лідеру БЮТ легко вдалося домовитися про закриття цих справ, звичайно, не просто так. Тепер же ми побачили, якою ціною це було зроблено».


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ