Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Юні танцюристи із Стрия - чемпіони України в європейській програмі

Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
1/2
Цими днями у спортивному клубі ʺГраціяʺ триває ʺUkrainian Open Cup 2020ʺ - Чемпіонат України зі спортивних танців серед молодших вікових груп з європейської програми та Чемпіонат Європи серед професіоналів з європейської та латиноамериканської програми. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ЛОДА.

Юні танцюристи зі Стрия Давид Комарницький та Ангеліна Черковська вчергове стали найкращими в Україні в європейській програмі серед юніорів. Тренує спортсменів Ірина Марюк у Клубі спортивного бального танцю ʺПролісокʺ. 

Нагадаємо, що у грудні минулого року Давид та Ангеліна перемогли на чемпіонаті світу з бальних танців у категорії “Ювенали до 12 років”.

Зазначимо, що у змаганнях взяли участь понад 1000 танцюристів з найрізноманітніших регіонів України, а також з країн Європи. Під час відкриття змагань заступник голови Львівської ОДА Іван Собко вручив подяку від ЛОДА обласному осередку Асоціації спортивного танцю України за високий професіоналізм та активну промоцію Львівщини на міжнародній спортивній арені.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львові пройде турнір-меморіал з волейболу пам’яті Устима Голоднюка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ