Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Ювелірні тренди осені 2021

Стильний образ жінки не може бути завершеним без ювелірних прикрас. Сучасна мода характеризується небаченою раніше демократичністю і розмаїттям рішень у різних стилях. Але експерти ювелірного ринку виділяють кілька трендів, що будуть домінувати восени 2021 і на початку 2022 року.

Прикраси з золота

Впродовж кількох минулих років користувалася популярністю біжутерія, вироби в етнічному стилі з дерева, напівдорогоцінних металів та каміння. Причиною цього явища була мода на речі хенд-мейд. У 2021 році ця тенденція поступово втрачає позиції. Натомість, зростає популярність прикрас із золота.

Експерти вважають, що в тренді різні відтінки дорогоцінного металу. Вони впевнені, що мода на золото базується на його універсальності та пластичності. Ювеліри не припиняють експерименти з пошуком нових форм і декоративних рішень. У 2021 році модні бренди запропонували багато цікавих рішень. Ви можете вибрати і придбати ці ювелірні прикраси на Gold.UA. Інтернет-магазин представляє багато дизайнерських рішень із останніх колекцій.

Масивні сережки і ланцюжки

Виразні і фактурні моделі — Must Have 2021 року. Масивні сережки відіграють роль головного декоративного елемента в образі. В тренді лаконічні і складні форми в футуристичному та авангардному стилях. Зберігають популярність моделі етнічного і вінтажного напрямків.

Масивні кольє і ланцюжки також в моді. Якщо такі варіанти вам не до вподоби чи не пасують до одягу, сміливо носіть тоненькі. Але варто знати, що в одному образі модно використовувати кілька таких ланцюжків, виготовлених з одного виду металу.

В тренді поєднання золота і срібла. Впродовж всієї історії розвитку ювелірного мистецтва такі мікси вважалися проявом несмаку. Але сучасна мода руйнує старі стереотипи. Стилісти радять поєднувати срібні та золоті сережки, ланцюжки, браслети і персні. Вони мають бути лаконічними і виконаними в одному стилі.

Прикраси із перлів

Це класика, яка не втрачає популярності. Але в 2021 році зріс попит на барочні перлини неправильної форми. Кожен камінчик унікальний. Такі прикраси виглядають дуже стильно і гранжово. Але важливо вміти поєднувати їх з одягом. Такі перлини використовуються не лише в традиційних кольє та сережках. В тренді поєднання з масивними ланцюжками, плетеними браслетами, використання в фактурних прикрасах для волосся.

Стильні прикраси в інтернет-магазині Gold.ua

На сайті представлений широкий спектр ювелірних виробів. В каталозі Gold.ua можна підібрати прикраси з урахуванням будь-яких уподобань, стилю гардеробу, віку і типу зовнішності. Асортимент охоплює класичні і універсальні рішення і ультрамодні моделі з останніх колекцій відомих брендів.

У відгуках про інтернет-магазин клієнти вказують на вигідні ціни і зразковий сервіс. Консультанти компанії допоможуть вибрати оптимальні рішення і забезпечать швидке відправлення вашого замовлення. Gold.ua надає гарантію якості на всі товари.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ