Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З 10 червня планують розпочати реконструкцію перехрестя просп. Чорновола – вул. Під Дубом

З 10 червня планують розпочати роботи з реконструкції перехрестя просп. Чорновола і вул. Під Дубом. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото: Гал-інфо

Виконуватиме роботи ТзОВ "Галич БК", вартість реконструкції 544 тис. грн. Як повідомили у Галицькій РА, на рух громадського транспорту роботи не вплинуть, об’їздів не передбачається. Можливі ситуативні перекриття, або перекриття однієї зі смуг для руху транспорту.

"Перехрестя просп. Чорновола і вул. Під Дубом доволі складне. Видимість для автотранспорту на цьому перехресті обмежена, а пропускна можливість тротуару є низькою – через це тут вже було кілька випадків трагічних ДТП. Тому прийняли рішення провести реконструкцію перехрестя, в результаті якої буде випрямлена траєкторія руху транспорту. Тобто плануємо посунути тротуар і розширити проїжджу частину", - повідомили у Галицькій РА.

Планується, що на рух громадського транспорту роботи з реконструкції перехрестя просп. Чорновола і вул. Під Дубом не вплинуть, об’їздів не передбачається. Можливі ситуативні перекриття, або перекриття однієї зі смуг для руху транспорту.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львові перекрили рух транспорту на частині вул. Шевченка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ