Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

З 1 серпня у Львові запрацюють басейни у школах

Як повідомив начальник управління освіти Володимир Огура, вже з першого серпня роботу басейнів у школах буде відновлено. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Оскільки липень – це сезон відпусток, то до кінця місяця запускати басейни є не вигідно, адже самих плавців у місті є дуже мало. Натомість, починаючи з серпня у місті відкриють частину басейні, де львівські школярі зможуть займатися. Якщо наповненість цих басейнів буде високою, то буде відкрито і решту», - повідомив Володимир Огура.

Також планується ремонт басейну у дошкільному дитячому будинку №1 та школі № 92.

«Сьогодні міська рада підпише меморандум із німецьким банком KFW про надання банком місту 10 млн. грн., які будуть використані на відновлення, реконструкцію басейнів та спортивних залів у навчальних закладах міста», - додав Володимир Огура.

До слова, у місті є ще 13 басейнів, які потребують капітального ремонту і два басейни, які працюють лише у опалювальний сезон.

«Як тільки буде підписано меморандум із банком KFW, ми одразу розпочнемо ремонти в басейнах та спортивних залах шкіл. Основний акцент ми зробимо на Личаківський район міста, оскільки там жоден басейн у навчальних закладах не є діючим», - повідомив Володимир Огура.

Нагадаємо, відповідне доручення про відновлення роботи шкільних басейнів у літній період підписав міський голова. Міський голова доручив, враховуючи необхідність функціонування шкільних басейнів у літній період та підготувати проект рішення виконавчого комітету про збільшення лімітів енергоносіїв для навчальних закладів, у яких функціонують басейни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ