Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З 23 по 30 березня в дитячих бібліотеках Львова триватиме Всеукраїнський Тиждень дитячої та юнацької книги і музики „Свято книжкової планети”

23 березня розпочинається  Всеукраїнський Тиждень дитячої та юнацької книги і музики "Свято книжкової планети". Протягом Тижня юні читачі мають змогу познайомитись із творчістю письменників-ювілярів року, переглянути безліч нових книжок, взяти участь у різноманітних літературних конкурсах, зустрітися із відомими львівськими митцями й долучитися до проведення бібліотечних акцій як волонтери. Про це повідомили в управлінні культури Львівської міської ради.
Мета цьогорічного Тижня, що триватиме з 23 до 30 березня у всіх дитячих бібліотеках міста, - розкрити світ дитинства у проголошений Президентом України Рік захисту прав дитини, а також розпочати ювілейні урочистості на честь уродин Львова.
Святкове відкриття Тижня дитячої книги і музики "750 за львівським часом" відбудеться у Палаці культури ім. Гната Хоткевича 22 березня о 14 год. У програмі відкриття Тижня - вітальне слово начальника управління культури Львівської міської ради Віри Покотицької "Книги, музика і діти" й настанови читачам-дітям головного редактора "Видавництва Старого Лева" Мар'яни Савки "Нехай захопить книга у полон". На усіх присутніх чекає цікаве театралізоване дійство  "Маршрутом книжкового трамвайчика" й цікава вікторина "Супер-краєзнавець". А юні таланти нашого міста продемонструють свій творчий доробок у концерті "Надихає до творчості Львів". Завершиться програма виступом гурту "Стерео-бенд".
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ