Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’яни очистили зелену зону Цитадель

Фото GlobalLogiс
Фото GlobalLogiс
Фото GlobalLogiс
Фото GlobalLogiс
Фото GlobalLogiс
Фото GlobalLogiс
Фото GlobalLogiс
Фото GlobalLogiс
Фото GlobalLogiс
Фото GlobalLogiс
Фото GlobalLogiс
Фото GlobalLogiс
Фото GlobalLogiс
Фото GlobalLogiс
1/7
10 липня близько сотні небайдужих львів'яни об’єднались, щоб прибрати зелену зону Цитадель. Для прибирання було використано повністю безкоштовний оновлений мобільний додаток EcoHike, розроблений львівськими інженерами GlobalLogic. Про це повідомили 1 липня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

"1,5 години мого вихідного дня і мої три горді непідйомні кульки зі сміттям. Також рада долучилась до прибирання зеленої зони Цитадель. Минулого тижня ми обстежили 340 аварійних, повалених і мертвих дерев. Всі відмічено фарбою. Загалом дерев на цих 20 га в центрі міста є біля 2500, без врахування тих, що мають діаметр стовбура до 7 см", – ділиться враженнями Олександра Сладкова, начальниця управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради.

Лише минулого року з допомогою EcoHike активісти прибрали понад 1 тонну побутового сміття. Цього року в EcoHike з'явилися нові функції, що допоможуть свідомим українцям самоорганізовуватись та об'єднуватися ще більш ефективно. Зокрема, у застосунку вже з'явилися партнерські заходи з прибирання сміття, долучитися до яких може будь-хто охочий. Також у EcoHike скоро з'явиться можливість позначати на карті сортувальні центри, щоб інші користувачі мали змогу віднести туди сміття.

"Сьогодні застосунком користується понад 6 тис активістів. Ми раді, що своїм соціальним проєктом ми можемо зробити нашу Україну чистішою. Тепер, зелена зона Цитадель може стати улюбленим місцем відпочинку львів'ян", -  розповідає Ігор Костів, молодший віце-президент GlobalLogic.

"Що може бути краще, ніж провести суботній день з користю для екології. Саме тому родиною FM Галичина сьогодні зібрали з десяток пакетів зі сміттям у зеленій зоні Цитадель. Думаю, що це правильний фінал екотижня на файному радіо. Сподіваємося, що такий проект стане певним нагадуванням та мотивацією з більшою турботою ставитися до природи", – розповідає бренд-менеджерка FM "Галичина" Роксолана Мудрак.

Толока була організована компанією GlobalLogic та Львівською міською радою за підтримки радіо FM Галичина.

Завантажуйте додаток EcoHike та почніть використовувати його вже сьогодні:

  • https://play.google.com/store/apps/details?id=com.globallogic.ecomap&hl=en
  • https://apps.apple.com/ua/app/ecohike-clean-trail-once-hike/id1440585411

Довідка

Додаток EcoHike розроблений інженерами GlobalLogic. GlobalLogic — лідер у сфері послуг із розробки цифрових продуктів. Компанія допомагає клієнтам проєктувати і створювати інноваційні продукти, платформи і цифрові рішення для сучасного світу. Поєднуючи стратегічний дизайн, комплексний інжиніринг і експертизу в різних галузях, компанія допомагає клієнтам вийти на нові рівні можливого і прискорити їхній перехід до цифрового бізнесу майбутнього. У 2020 та 2021 роках GlobalLogic посідає перші місця у провідних рейтингах “Найкращий роботодавець” у категорії IT. Серед них Randstad Employer Brand Research від Ancor, “Кращий роботодавець” від EY, а також “Репутаційні активісти” від PR-Service.

Центральний офіс GlobalLogic знаходиться у Кремнієвій долині у США, а інжинірингові та дизайн-центри розташовані по всьому світу. Компанія ділиться своєю глибокою експертизою з клієнтами у сферах комунікацій, автопрому, охорони здоров’я, технологій, медіа і розваг, промисловості і напівпровідників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ