Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

З “Голосу” виключили сімох нардепів

а з’їзді політичної сили “Голос”, який проігнорували 10 нардепів, вирішили виключити зі складу партії сімох народних депутатів.
Кіра Рудик

Про це заявила голова партії Кіра Рудик під час брифінгу за підсумками з’їзду, - інформує УНН.

“З’їзд прийняв рішення про виключення 7 колег по фракції „Голос“ з партії „Голос“. Це Устінова, Стефанишина, Лозинський, Юрчишин, Цабаль, Клименко, Бобровська. З’їзд прийняв це рішення і ми рухаємося далі”, — сказала Рудик.

Також, як повідомляє пресслужба “Голосу”, делегати з’їзду “Голосу” висловили підтримку Кірі Рудик. 86% делегатів висловили свою підтримку чинній голові партії.

Окрім того, з’їзд політичної партії “Голос” затвердив оновлений склад політради.

“На вимогу партійців після розгляду питання довіри до голови партії було розглянуто питання довіри до всіх членів політичної ради партії „Голос“. Крім Кіри Рудик, як голові партії, делегатами з’їзду було висловлено довіру і підтверджено повноваження Інни Совсун, Ярослава Железняка, Андрія Осадчука та Григорія Маленка, як членів Політичної ради партії”, — йдеться в повідомленні.

Так, делегати з’їзду обрали до Політичної ради Романа Денисюка, голову Рівненської обласної територіальної організації партії та Олексія Бабешка, голову Харківської обласної територіальної організації партії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ