Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

З «Нашої України» ніхто не виходив

Рада Сєвєродонецької міської організації "Народного союзу "Наша Україна" жодних рішень про вихід із партії не ухвалювала. Про це заявив голова Луганської обласної організації партії "Наша Україна" Сергій Алексеєв, повідомила «Гал-info» прес-служба блоку. "Тому подальші розмови щодо якихось рішень псевдоголови ради осередку є некоректними", – зауважив Алексеєв.

Нагадаємо, що «Гал-info» повідомляло, що у вівторок з ініціативою виходу з НСНУ ради Сєвєродонецької міськорганізації партії виступили делегат останнього з'їзду НСНУ Юрій Димніч і "голова ради міської організації Валерій Сакира". "Валерій Сакира не є головою ради міської організації партії, і, згідно статуту "Нашої України", не має жодних повноважень збирати раду міського осередку партії", – заявив Алексеєв.
"Станом на 21 листопада 2006 року головою ради міської організації партії "Наша Україна" у Сєвєродонецьку, як і раніше, залишається Тетяна Коваленко", – додав він. За словами Алексеєва, "ми нікого не тримаємо силою": "Люди приходять до "Нашої України" з власної волі, і кожен може прийняти для себе рішення щодо припинення членства в партії".
"Але вирішувати долю ради місцевого осередку або всієї організації без жодних на те повноважень, без легітимного рішення конференції міської організації та видаючи себе за керівника – не має права ніхто", – додав голова Луганської облорганізації партії.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ