Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З осені в Центрі Довженка діятиме школа соціальних мереж

Проєкт буде реалізовано спільно з Церквою Різдва Пресвятої Богородиці за кошти Громадського бюджету Львова.

Молодіжний центр діятиме у Центрі Довженка, а його продовженням стане дискусійний простір у парку Івана Павла II. Основним завданням проєкту є виховання молоді у християнських цінностях. Це відкрита модель готова до реалізації ініціатив молоді.

“Ми подалися на Громадський бюджет Львова, який ми успішно виграли спільно з Храмом Різдва Пресвятої Богородиці: ми створюємо Молодіжний центр розвитку. Ми раді, що можемо пліч-о-пліч працювати з церквою. Багато нових речей буде і на території храму, і в нас, відбуватися вже з осені.

Через 2 тижні буде розпочинатися ремонт старої апаратної, де ми будемо створювати конференц-зал для школи соціальних мереж в рамках Молодіжного центру. У школі соціальних мереж працюватимуть різні блогери, психологи з дітьми, підлітками для того, щоб діти могли етично, правильно поводитися в соцмережах. Бо іноді всі хочуть бути ютуб-блогерами, але не завжди і дуже часто діти не розуміють, що вони говорять, як правильно вести блог, як правильно комунікувати - ті речі будуть в нас проходити вже з осені в Центрі Довженка”, - розповіла в коментарі Гал-інфо про проєкт директорка Культурно-освітнього центру ім. О. Довженка Марта Іванишин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ