Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З початку року посилився психологічний тиск на Павла Гриба, - батько

З початку 2018 року в російському СІЗО посилили психологічний тиск на українця Павла Гриба, а про реальний стан його здоров'я нічого невідомо. Про це повідомив батько політв'язня Ігор Гриб, - Укрінформ.

"З нового року дуже посилився психологічний тиск з боку слідства. Дуже сильно. Такого в минулому році не було. Причому вони використовують такі моменти, як обмеження в харчуванні. Коли передавали Павлу їжу в минулий раз, вони не прийняли, мотивуючи це тим, що йому необхідна дієтична їжа. Вони не взяли ні сири, ні м'ясні вироби", - сказав Ігор Гриб.

Він додав, що не знає про реальний стан здоров'я свого сина.

"Ми не знаємо про реальний стан здоров'я, тому що лікарів не пускали. Матері побачень не дають. Зараз має відбутися суд. Сподіваємося, що мама зможе хоча б подивитися на Павла. Останній раз вона його бачила 2 березня. Вона каже, що не впізнала його. Дуже змінився зовні", - додав батько Павла Гриба.

Нагадаємо, українцю Павлу Грибу російський суд у Краснодарі продовжив арешт ще на два місяці - до 4 травня.

На засідання 2 березня до нього не пустили українських консулів. Міністр закордонних справ Павло Клімкін назвав це тотальним беззаконням і порушенням міжнародних норм. Пізніше батько Павла Гриба повідомив, що у його сина погіршився стан здоров'я і він не отримує ліків.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ