Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За добу в Україні випало до 20 см снігу

У більшості областей України станом на сьогоднішній ранок йде сніг. За добу випало від 3 до 20 см снігу.

Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу "Укравтодору".

"Станом на 9:00 25.12.2018 року – опади у вигляді снігу в більшості областей. Сніговий покрив за добу – від 3 до 20 см. У Запорізькій області – дощ. Середня температура повітря на більшій території країни коливається від -5 до +1°С. У південних областях -4+3°С", – йдеться в повідомленні.

В "Укравтодорі" запевнили, що проїзд на дорогах державного значення забезпечено. Стан покриття на дорогах державного значення в більшості областей засніжений, у Київській області – перемети, у Вінницькій області – ожеледиця.

"Виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг та узбіччя від снігу, здійснюється обробка доріг протиожеледними матеріалами", – уточнили дорожники.

На перевальних ділянках Закарпатської, Львівської та Івано-Франківської областей також опади у вигляді снігу.

"Температура повітря від -6 до -2°С. Стан покриття на Яблунецькому та Ужоцькому перевалах засніжене, на Торунському перевалі – сніг, на решті перевалів – мокрий", – повідомили в "Укравтодорі".

За прогнозом синоптиків Укргідрометцентру, через вихід південного циклону сьогодні у східних, Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Полтавській та Сумській областях очікуються складні погодні умови: сніг, місцями сильний, хуртовини. У Приазов'ї та східних областях – сильний мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь.

Нагадаємо, у зв'язку з ускладненням погодних умов у восьми областях України знеструмлено 128 населених пунктів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ