Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За два тижні дорожники Львівщини ліквідували 27 стихійних сміттєзвалища

Протягом минулих двох тижнів працівники філій ДП «Львівський облавтодор» прибрали територію площею 224 га, ліквідували 27 стихійних сміттєзвалища, висадили 416 дерев, впорядкували газони і квітники площею 0,04 га. Всього в межах щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» взяли участь 367 працівники, передає прес-служба ДП «Львівський облавтодор».

Служба автомобільних доріг у Львівській області звертається до жителів, водіїв та гостей області з проханням дотримуватись чистоти і охайності на автомобільних дорогах, викидати сміття тільки у спеціально відведених для цього місцях і не засмічувати узбіччя.

Служба автомобільних доріг у Львівській області є балансоутримувачем доріг загального користування Львівської області, крім доріг комунальної власності.

Служба доріг здійснює організацію утримання в належному технічному стані мережі автомобільних доріг загального користування Львівської області шляхом укладення договору підряду з організаціями, на які покладається обов’язок належного виконання робіт з ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг в межах виділеного бюджетного фінансування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ