Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

За фактом зловживання службовим становищем посадовцями Львівської міської ради та Львівського міського управління земельних ресурсів СБУ порушила кримінальну справу

Спецпідрозділ по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ у Львівській області порушив кримінальну справу за фактом зловживання службовим становищем службовими особами Львівської міської ради, Львівського міського управління земельних ресурсів, що призвело до незаконного заволодіння ПП «Галицькі страви» 15 земельними ділянками площею 25 200 квадратних метрів.

У результаті вжитих заходів співробітниками УСБУ, прокуратури та міліції вдалося зібрати матеріали, які свідчать про те, що посадові особи Львівської міської ради сфальшували Ухвали сесії міської ради та Рішення виконавчого комітету міської ради з питань регулювання земельних відносин, а посадовці Львівського міського управління земельних ресурсів умисно підробили технічну документацію на зазначені земельні ділянки. На підставі цих підроблених документів протягом 2005-2006 років ПП «Галицькі страви» отримало вказані земельні ділянки у власність.
Враховуючи, що в діях посадовців є ознаки злочину передбачені ч.5 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 2 ст. 366 (Службове підроблення) співробітники УСБУ у Львівській області порушили кримінальну справу. Ведеться слідство. Повідомила прес-служба Управління СБУ у Львівській області.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ