За минулий тиждень ціни на цукор знизились а на мясо птиці – підвищились
Слухай онлайн
Економіка

За минулий тиждень ціни на цукор знизились, а на м’ясо птиці – підвищились

За період з 30 березня по 6 квітня поточного року прослідковувалось зниження середніх цін на цукор-пісок – з 4,40 до 4,35 грн/кг, або на 1,1%, молоко – з 2,04 до 2,02 грн/кг, або на 1%.  Про це повідомила прес-служба ЛОДА.
За цей період відбулося підвищення середніх цін на птицю – з 9,85 до 9,97грн/кг, або на 1,2%.
У підприємствах торгівлі станом на 06.04.06 рівень цін був таким: крупа гречана – 3,92 грн/кг, яловичина – 17,15 грн/кг, птиця - 9,97 грн/кг, цукор-пісок – 4,35 грн/кг, молоко – 2,02грн/л.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ
Загрузка...