Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

За підтримки Юрія Доскіча відбулося свято молоді у Самборі

Справжня феєрія настрою, позитивних емоцій та дружніх зустрічей відбулася цього тижні у містах Самборі та Сколе. Свято молоді, яке організував кандидат у народні депутати по 125 одномандатному виборчому округу Юрій Доскіч, відвідало майже 7 тисяч людей.

«Насправді, коли бачиш таку велику кількість молоді, щирих усмішок і чуєш так багато правдивих побажань від незнайомих людей, серце переповнюється гордістю. Адже емоції роблять усіх нас трішки кращими, добрішими. І мені дуже приємно, що на свято молоді прийшло так багато позитивних людей, які діляться цим позитивом з усіма», - зазначив кандидат у депутати Ю.Доскіч, привітавши присутніх зі сцени.

Концерт розпочався із виконанні віртуозних музичних композицій від «Гурту Олега Кульчицького». Публіка не стримувала емоцій від добротної української музики, та із задоволенням підтримувала легендарного українського скрипаля.

Після завершення виступу, на сцену вийшов найбільш драйвовий український музикант Ivan NAVI. Молодь із нетерпінням чекала на його появу, активно підспівуючи найвідоміші пісні.

«Музика – це те, що несе позитив, і сьогодні ми в цьому усі переконалися. Я вдячний усіх артистам, які подарували справжнє музичне свято мешканцям Самбора і Сколе», - підсумував Юрій Доскіч.

Нагадаємо, раніше Юрій Доскіч запропонував розвивавати здібності учнів та студентів. Суть проекту полягатиме у тому, аби молоді і талановиті люди безкоштовно навчалися у Tech StartUp School при Львівській політехніці, створювали власні проекти і реалізовували їх у своїх містах та селах. Технології дозволяють це робити. Початок проекту заплановано з Турківського, Старосамбірського, Сколівського районів та м.Самбора

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ