Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За спробу вивезти з України цигарки поляк позбувся автобуса

Працівники Львівської митниці спільно з прикордонниками викрили спробу перевезення контрабандних цигарок у пасажирському автобусі, –повідомила прес-служба Львівської митниці.

 

Через міжнародний автомобільний пункт пропуску «Рава-Руська – Гребенне» громадянин Польщі, повертаючись зі службової поїздки з України автобусом «Мерседес», прямував окремою смугою руху. Ані в митній декларації, ні під час усного опитування він не вказав, що везе. Однак під час митного огляду транспортного засобу в боксі поглибленого огляду було виявлено майже 4 тис. пачок сигарет. 3 212 з них були приховані в конструктивній порожнині вентиляційної системи салону автобуса, а решта – в конструктивній порожнині підлоги.

 

Громадянин вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю з використанням способів, що утруднюють виявлення. Виявити їх вдалось лише після демонтажу кришок вентиляційної системи та люків підлоги автобуса.

 

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Товар та автобус загальною вартістю майже 100 тисяч грн. затримано.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ