Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

За третій тиждень року на Львівщині на грип захворіло понад 18 тис. людей

За підсумками моніторингу впродовж 3-го тижня 2016 року у Львівській області продовжу наростати інтенсивність захворюваності на грип та ГРВІ, а саме захворіло 18 382 осіб, що в 1,6 р. (+7168 осіб) більше порівняно з попереднім тижнем. Інтенсивний показник на 10 тис. населення сягнув 73,7 при епідпорозі 87,4. Про це в коментарі для Гал-інфо повідомила Наталія Тімко, головний епідеміолог Львівської ОДА,

"Щодо хворих дітей до 17 років, то показник становить 51% (9376 дітей)", - зазначила Наталія Тімко.

Окрім того, вона детально розповіла про два летальні випадки на Львівщині, які стались минулого тижня.

"У Червонограді померла жінка 1936 р.н. Захворіла вона 13 січня, а звернулась за медичною допомогою та  була госпіталізована 19 січня. Померла жінка того ж дня із діагнозом «позалікарняна двобічна  пневмонія, важкий перебіг».

Інший смертельний випадок стався у с.Славське Сколівського району. 48-річна жінка захворіла 9 січня, 13 січня звернулась за допомогою. 18 січня жінка померла із діагнозом «негоспітальна двобічна пневмонія, важкий перебіг"

Результат вірусологічного дослідження у обох загиблих показав грип А (Н1)", - розповіла головний епідеміолог Львівської ОДА.

Додамо, що перша смерть від грипу у Львові  була зафіксована  14 січня. Тоді померла 40-річна жінка, котра надто пізно звернулась за допомогою до медиків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ