Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

За цей рік консульство Польщі у Львові видало понад 306 тисяч віз

«За підсумками 2006 року консульство Республіки Польща у Львові видало понад 306 тисяч віз», – про це сьогодні під час прес-конференції про підсумки роботи консульства у 2006 році повідомив керівник візового відділу консульства РП у Львові Мірослав Грита.
«Польське консульство у Львові видає найбільше віз, аніж польські консульства в цілому світі. До 30 листопада ми видавали до 1800 віз у день. Однак з 1 грудня 2006 року в зв‘язку зі зміною вимог до оформлення візи, ми можемо видавати щоденно близько 1200 віз. На теперішніх візах мусить бути сканована фотографія громадянина бажаючого відвідати Польщу. Також з 15 листопада відновлено можливість для мешканців Львова та Львівщини отримувати візи в інших консульствах на території України», – зазначив Мірослав Грита.
«Водночас збільшилась кількість індивідуальних віз, тобто для туристів і людей, які хочуть відвідати Польщу на свята. Найбільше віз, близько 60% від усіх, були видані львів‘янам з метою здійснення ними покупок на території РП. Близько 18% мешканців Львівщини відвідали Польщу з метою культурної поїздки. І тільки 10% – для відвідин родини на території РП», – додав керівник візового відділу консульства РП.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ