Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Задля економії у Трускавці не буде вуличного освітлення

Керівництво Трускавецької громади прийняло рішення про обмеження споживання електроенергії, одним з кроків є економія на вуличному освітленні.
Фото ілюстративне

Про це йдеться на сторінці Трускавецької міської ради. 

Як повідомив директор КП "Трускавецьсвітло" Микола Сеньків, від сьогоднішнього вечора, 11 жовтня, вуличне освітлення не вмикатимуть на території всієї Трускавецької громади.

"Як довго буде відсутнє вуличне освітлення у темну пору доби – залежить від ситуації. Нагадаємо, що 10-11 жовтня Україна загалом і Львівщина зокрема зазнала масованого удару по об’єктах енергетичної інфраструктури, внаслідок чого в області є проблеми з електропостачанням", - пояснюють в повідомленні.

У раді також закликали всіх мешканців громади, внутрішньо переміщених осіб та гостей курорту при можливості обмежити споживання світла, особливо в час пік з 17:00 до 23:00, щоб зменшити навантаження на мережі. Також там порадили обмежити використання найбільш енергозатратних приладів: електрообігрівачів, бойлерів, мікрохвильовок, електрочайників, посудомийних машин, кондиціонерів, пральних машин, телевізорів.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ