Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Загальний кошторис будівництва стадіону у Львові становитиме 690 млн грн: 300 млн надійде з Держбюджету

Львів остаточно затверджений основним приймаючим містом «Євро-2012». Це головне завдання, яке стояло перед департаментом «Євро-2012» Львівської міської ради. Департамент із цим завданням впорався. Так вчора, 10 лютого, оцінив звіт департаменту «Євро-2012» перший заступник міського голови Львова Олег Синютка.

 

За його словами, сумніви у тому, що Львів буде приймати «Євро-2012» можуть мати тільки недоброзичливці. У свою чергу директор департаменту «Євро-2012» Олег Засадний під час брифінгу прокоментував слова голови Федерації футболу України у Дніпропетровській області Андрія Павелка, що після виборів нове керівництво України забере у Львова «Євро-2012» і віддасть його Дніпропетровську. Засадний сказав так: «В Україні багато хворих людей. Не треба сприймати їхні слова серйозно».

 

Також директор профільного департаменту повідомив, що підготовка тренувальних полів йде у нормальному режимі, крім поля стадіону «Сокіл», який належить державному підприємству ЛОРТА. Департамент звернувся до Львівської ОДА, щоб вирішити це питання.

 

Як зазначив Олег Засадний, затверджено графіки будівництва нового стадіону у Львові. Загальний кошторис будівництва становитиме 690 млн грн, з них 300 млн грн надійде з Державного бюджету. На 2010 рік передбачено фінансування 400 млн грн.  

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ