Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Загалом на Львівщині провакцинували 24 063 особи

Сьогодні у Львівській ОДА відбувся брифінг щодо епідситуації на Львівщині, в якому взяли участь директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис та заступник директора з медичного обслуговування населення Кам'янка-Бузької ЦРЛ Олег Волошин. Про це повідомили 13 квітня Гал-іфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото ЛМР

Як зазначив Орест Чемерис, якщо проаналізувати статистику пацієнтів, які поступають на лікування, то за медичною допомогою звертаються і потребують саме госпіталізації пацієнти достатньо молодого віку, від 35 років і старші, абсолютно без супутніх патологій, але які мають перебіг пневмонії середнього ступеня важкості та важкі пневмонії.

Щодо вакцинації, то станом на попередню добу проведено 1500 щеплень, загалом в області провакциновано 24063 особи. Львівська область по темпах вакцинування надалі займає третє місце в Україні – після м. Києва та Дніпропетровської області.

ʺСьогодні або завтра очікуємо поставку вакцини від ʺSinovacʺ, яка буде скерована першочергово на щеплення освітян і працівників, що будуть залучені до проведення ЗНО. Очікується трохи більше 11 тис. доз нової вакциниʺ, - розповів Орест Чемерис.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, за останню добу на Львівщині підтвердили 838 випадків COVID-19.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ